omlægning af hjemmeside til blog


Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/mortenfunder.dk/joanberg.dk/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 1364

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/mortenfunder.dk/joanberg.dk/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 684

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/mortenfunder.dk/joanberg.dk/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 691

Warning: preg_match_all() [function.preg-match-all]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /var/www/mortenfunder.dk/joanberg.dk/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 684

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/mortenfunder.dk/joanberg.dk/wp-content/plugins/pinterest-pin-it-button/includes/simple_html_dom.php on line 691

DSCN4214Kære alle

Jeg har omlagt min hjemmeside pr. 1. april 2014 således, at den fremover er en blog. Her vil jeg skrive om, hvad jeg går og laver af bl.a. kreative ting og sager, og hvad jeg ellers observerer omkring mig. Jeg håber, at I alle vil fortsætte med at følge mig her på bloggen. Jeg har valgt denne omlægning, fordi jeg føler, at jeg på denne måde kommer tættere på jer – og omvendt – og jeg glæder mig rigtig meget til den kommende tid.

På gensyn
Joan Berg