den eventyrlige kunstmesse i Bogense – Fyn

Kære dig

Skulle din vej komme forbi Bogense på Fyn den 12. + 13. + 14. april 2019, så kan du opleve en rigtig spændende kunstmesse i HCA Boxen ved Golfklub Bogense. Her vil igen i år være ca. 50 internationale kunstnere som udstiller og sælger egne værker. På www.eventyrligkunst.dk kan du læse meget mere om udstillingen, og hvem der står bag arrangementet.

Til udstillingen tager jeg mine tørklæder, sjaler og accessories med. Jeg deler stand nr. 44 med min mand Morten Funder, som vil udstille sin fotokunst, fotografiske spor og keramik. Se mere på www.mortenfunder.dk

Glæder mig til at byde dig velkommen på

HCA Boxen, Kristianslundsvej 15, 5400 Bogense

Åbningstider:
Fredag d. 12/4. kl. 14-19 med
fernisering kl. 17
– alle er velkomne.
Lørdag d. 13/4. kl. 10-17
Søndag d. 14/4. kl. 10-17.

Dette indlæg blev udgivet i -. Bogmærk permalinket.