mit galleri

Her er nogle eksempler på det, jeg laver. Min store passion er at arbejde med uld og tekstile materialer, hvor jeg tilstræber at få form, farve og udtryk harmonere således, at det færdige udtryk går op i en højere enhed. Jeg fremstiller selv alle mine produkter.

Når jeg filter bruger jeg kvalitetsmaterialer som australsk merinould, silke og blød bomuldsgaze. Det er alt sammen materialer, som er med til at gøre mine tørklæder, sjaler og ponchoer lækre, komfortable, luksuriøse og meget personlige.

Brocher fremstiller jeg i glas eller keramik. Jeg tilstræber at de i form, farve og udtryk kan understrege og supplere mine tørklæder, sjaler og ponchoer på bedste måde.

Ruminstallationer og rumdelere i henholdsvis uld og forskellige tekstile materialer er en lille niche i mit kreative virke som tekstilkunstner. I de tekstile  materialer, bruger jeg ofte teknikken eco-print. Det er en meget spændende teknik, hvor jeg får fine aftryk af naturens mangfoldighed. Når jeg anvender uld er det filtet af forskellige strukturer og farvekombinationer.

Alt hvad jeg laver er unika, one of a kind. Du kan se de enkelte designs i stor størrelse ved at klikke på billedet.

Du er velkommen til at kontakte mig

 

 

en perle bliver til