profil

Jeg er uddannet pædagog og har efterfølgende taget en håndværksmæssig uddannelse som dameskrædder, filter og farve-stilkonsulent. Det er med den baggrund jeg fremstiller mine produkter og giver undervisning.

Min inspiration i mit kreative virke er en kombination af naturoplevelser, former, farver og daglige oplevelser. Jeg fascineres, når jeg ser et stilrent produkt, og når det er muligt i et kreativt produkt at skabe harmoni og balance.

I mit eget design bestræber jeg mig på at signalere klassisk enkelthed, spændende detaljer, overraskelser og personlig udstråling. Signaler som gør, at man altid kan forbinde det med Joan Berg Design.

Jeg deltager ofte på udstillinger, messer og udvalgte markeder.

Jeg tilbyder kurser i nuno-filt teknikken – den teknik jeg selv anvender.

Jeg er medlem af :

Jeg er taknemmelig for den dejlige familie, jeg har. Den er efterhånden både på Fyn, Sjælland og i Sverige.

Min mand, der også er udøvende kunstner, og jeg er gode til at støtte og vejlede hinanden i vores respektive processer, og det er i sig selv en fantastisk berigelse.

Vi har på adressen Hundige Bygade 3, 2670 Greve udviddet med et galleri, med navnet Galleri Berg-Funder. Her udstiller og sælger vi vores værker og produkter. Det er tekstil, keramik og fotokunst, og du skal være velkommen. Vi har foreløbig valgt at have åben torsdage kl. 14 – 18.

Besøg efter aftale – ring venligst først på tlf. 6165 0003.

At leve i nuet er en dejlig leveregel, som jeg prøver at efterleve.