profil

Jeg arbejder som tekstilkunstner, er uddannet pædagog og har efterfølgende taget en håndværksmæssig uddannelse som dameskrædder, filter og farve-stilkonsulent. Det er med den baggrund jeg fremstiller mine produkter og giver undervisning.

Inspiration for mig er, når jeg oplever spændende former, farver, forskellige udtryksmåder samt dufte og indtryk fra naturen. Alt sammen elementer som jeg prøver at fortolke og give mening i mine produkter. Jeg tilstræber altid, at der skal være harmoni og balance i det færdige resultat.

Jeg bestræber mig på, at mit design signalerer klassisk enkelhed, spændende detaljer, overraskelser og personlig udstråling. Udtryk som jeg ønsker skal være genkendelige for mit design.

Jeg deltager ofte på udstillinger, messer og udvalgte markeder.

Jeg tilbyder kurser i nuno-filt teknikken – den teknik jeg selv anvender.

Jeg er medlem af :

Jeg er taknemmelig for den dejlige familie, jeg har. Den er efterhånden både på Fyn, Sjælland og i Sverige.

Min mand og jeg er gode til at støtte og vejlede hinanden i vores respektive processer, hvilket er en fantastisk berigelse.

Vi har på adressen Hundige Bygade 3, 2670 Greve etableret Galleri Berg-Funder. Her udstiller og sælger vi vore værker og produkter, som er tekstil, keramik og fotokunst.

Det er muligt at besøge os efter forudgående aftale  –  ring da venligst på tlf. 6165 0003

lev i nuet  –  mit ynglings citat.