kurser

På mine intensive filtekurser, som afholdes i Greve, får du mulighed for at filte dit eget personlige tørklæde efter den teknik, jeg selv benytter.

teknik

Teknikken hedder nuno-filt. Det er vådfiltning, hvor jeg bruger varmt sæbevand, australsk merinould, silkechiffon, silke eller blød bomuldsgaze samt en varme- og en kaste proces. Jeg benytter kun naturmaterialer af den bedste kvalitet, og med teknikken får jeg tynde, lette, farverige eller ton i ton produkter, som bliver helt unikke. Det er en langsommelig, personlig og meget spændende arbejdsproces, hvor man opnår en fin fornemmelse for materialernes muligheder.

kursus

Der er 2 deltagere pr. kursus.

Filteprocessen indebærer overraskelser, udfordringer og fordybelse i dit kreative virke. Det er altid spændende med nye processer, når man arbejder kreativt. Jeg hjælper dig igennem processerne med udgangspunkt i de erfaringer, du har.

Du skal tage skrivemateriale med, for du skal lave dine egne notater. Notater som kan være dig til hjælp, når du nuno-filter derhjemme.

Har du selv de materialer som bruges i nuno-teknikken (se punktet teknik ovenfor) tager du det med. Hvis ikke du selv har materialer, kan du købe australsk merinould, effektuld, blød bomuldsgaze og silkechiffon hos mig.

  • 450 kr. pr. deltager – eksklusiv materialer
  • Varighed 3 timer
  • Inklusiv diverse remedier og sæbe der anvendes på kurset

dato

Ingen nye kurser i øjeblikket.

tilmelding

Kontakt mig venligst på mail – dog senest 5 dage før kursusstart – med dit navn, tlf.nr. og den kursusdag du ønsker. Jeg sender dig så en mail med yderligere information.

Ivrige kursister vælger farver til tørklæde.

 

 

Stolthed, tilfredshed og glæde over det færdige resultat.

 

 

Eksempler på nuno-filtede tørklæder på henholdsvis silke og blød bomuldsgaze.

img_5182img_5235img_5486img_5485