kurser

På mine intensive filtekurser får du mulighed for at lære den teknik jeg selv benytter. Du kan filte  et tørklæde eller et mindre stykke til f.eks. en lille taske. Kurserne opdeles efter neuveau.

Det er en spændende filteproces, hvor der forekommer overraskelser og udfordringer. Det er altid spændende med nye processer, når man arbejder kreativt. Jeg hjælper dig igennem processerne med udgangspunkt i de erfaringer, du har.

Du  tager selv skrivemateriale med, så du kan lave dine egne notater. Notater som kan være dig til hjælp, når du nuno-filter derhjemme.

Har du selv materialer (se punktet teknik) må du gerne tage det med. Du kan  købe australsk merinould, effektuld, blød bomuldsgaze og silkechiffon i et begrænset farveudvalg hos mig.

  • 300 kr. pr. deltager – eksklusiv materialer
  • Varighed ca. 3 timer
  • Inklusiv diverse remedier og sæbe der anvendes på kurset

teknik

Teknikken hedder nuno-filt. Det er vådfiltning, hvor jeg bruger varmt sæbevand, australsk merinould, silkechiffon, silke eller blød bomuldsgaze samt en varme- og en kaste proces. Jeg benytter kun naturmaterialer af den bedste kvalitet, og med teknikken får jeg tynde, lette, farverige eller ton i ton produkter, som bliver helt unikke. Det er en langsommelig, personlig og meget spændende arbejdsproces, hvor man opnår en fin fornemmelse for materialernes muligheder.

dato

Ingen datoer i øjeblikket.

tilmelding

Kontakt mig senest 5 dage før kursusstart  – med dit navn, tlf.nr. og den dato du ønsker. Herefter sender jeg en mail til dig med yderligere information.

Vi ses. Jeg glæder mig til at hjælpe dig ind i filtens forunderlige verden 🙂

 

 

… der gøres klar til filteprocessen

 

 

 

… det færdige resultat.

 

 

Eksempler på små tasker og tørklæder filtet på henholdsvis silke og blød bomuldsgaze

img_5182img_5235img_5485