Galleri Berg-Funder

VÆR OPMÆRKSOM PÅ

I forbindelse med Corona tiden og forbud om mange mennesker samlet et  sted har vi lukket Galleri Berg-Funder. Vi åbner igen søndag den 19. april.

Vi ønsker dig en god påske.

* Husk du  er velkommen til at bestille varer hos os. Vi sender med post eller leverer selv til dig på et aftalt sted, hvis du bor i Greveområdet.

………………………………………………………………………………………………………………………………

HUSK…………….

Du kan altid se nyt fra galleriet på Facebook og Instagram.

Mange nye keramiske værker og vaser, håndfiltede sjaler, ponchoer og ECO-printede tørklæder er kommet på hylderne i galleriet, så er du på udkig efter den personlige og unikke gaveide, eller gaven til dig selv så finder du den måske hos

Galleri Berg-Funder, Hundige Bygade 3, 2670 Greve.

Hver søndag kl. 13-16 har vi åbent i galleriet, hvor vi står klar til at give dig en personlige betjening og vejledning.

………………………………………………………………………………………………………………………………….

Vi ønsker jer alle et Glædeligt og Godt Nytår.

Det er rigtig dejligt nu at kunne invitere jer indenfor i værkstedet/galleriet hver søndag kl. 13-16. Her vil der være tekstile produkter, brugskunst keramik og spændende unika keramik samt fotokunst.

Første åbningsdag i 2020 er søndag den 12. januar kl. 13-16

Så vidt muligt vil vi begge to være til stede disse søndage, så vi kan give dig den vejledning og personlige betjening, som for os er en vigtig del i hele vores koncept.

Muligheden for at ringe og aftale et andet tidspunkt er dog stadig gældende 🙂

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

______________________________________________________________

 

November og December måned

Galleriet har inviteret 5 gæstekunstnere til at udstille og sælge deres spændende kunst. Det glæder vi os til at præsentere dig for, så kig forbi for……..

Denne jul kan du gøre en forskel  –  køb dine julegaver lokalt  –  køb fra en iværksætter  –  køb fra en lokal kunstner  –  køb fra en du kender  –  køb noget håndlavet  –  køb bæredygtigt

Den unikke og personlige julegave finder du hos os

Fine små origami-traner, sarte fine juleklip i bl.a. arkitektpapir, smukke vinpropper i drejet træ, træskulpturer og skåle, stjernekiggere hugget i svensk granit, håndfiltede tørklæder, sjaler og ponchoer i australsk merinould, brocher i glas og keramik, spændende keramiske vaser og skulpturer og drømmende fotokunst

Åbningstider

Hver torsdag, lørdag og søndag kl. 14-18    Hundige Bygade 3, 2670 Greve

Sidste åbningsdag før jul er den 22. December kl. 14-18

………………………………………………………………………………………………………………………………….

Fast ugentlig åbningsdag i galleriet hver torsdag kl. 14 – 18

I forbindelse med etablering af galleriet havde Morten og jeg mange overvejelser. Bl.a. 0mkring åbningstider, forskellige tiltag ang. kurser, arrangementer og om vi skulle have gæstekunstnere i galleriet. Vi besluttede os for at have én ugentlig åbningsdag, og at der skulle være gæstekunstnere i galleriet. Vi vil vælge en gæstekunstner, som matcher vores egne værker og produkter.

Torsdag den 4. juli kl. 14 – 18 blev den første åbningsdag, og vi var glade og stolte over, at vi denne dag også kunne præsentere billedkunstner og skulptør Allan Berg som vores første gæstekunstner. Allan Berg er repræsenteret med sine kendte Stjernekiggere hugget i svensk granit og formet i stentøjsler.

På åbningsdagen var der gode SOMMERPRISER på nogle af vores produkter.

Kom forbi Galleri Berg-Funder, Hundige Bygade 3, 2670 Greve. Vi har åbent  torsdage kl. 14 – 18.

Se mere om galleriet på Facebook og Instagram.

Tilmeld dig galleriets nyhedsbrev og få besked om nye tiltag og åbningstiden i galleriet. Klik her