Galleri Berg-Funder

Fast ugentlig åbningsdag i galleriet er fremover torsdage kl. 14 – 18

I forbindelse med etablering af galleriet havde Morten og jeg mange overvejelser. Bl.a. 0mkring åbningstider, forskellige tiltag ang. kurser, arrangementer og om vi skulle have gæstekunstnere i galleriet. Vi besluttede os for at have én ugentlig åbningsdag, og at der skulle være gæstekunstnere i galleriet. Vi vil udvælge en gæstekunstner, som vil matche vores egne værker og produkter.

Torsdag den 4. juli kl. 14 – 18 blev den første åbningsdag, og vi var glade og stolte over, at vi denne dag også kunne præsentere billedkunstner og skulptør Allan Berg som vores første gæstekunstner. Allan Berg er repræsenteret med sine kendte Stjernekiggere hugget i svensk granit og formet i stentøjsler.

På åbningsdagen var der gode SOMMERPRISER på nogle af vores produkter. Det var Mortens billeder og keramik samt mine nuno-filtede tørklæder og sjaler. Her var der besparelser på flere hundrede kroner. De gode SOMMERPRISER vil dog gælde frem til den 29. august 2019.

Kom forbi Galleri Berg-Funder, Hundige Bygade 3, 2670 Greve. Her har vi åbent  torsdage kl. 14 – 18.

Du kan se mere om vores galleri på Facebook og Instagram.

*Du kan tilmelde dig galleriets nyhedsbrev. Her får du bl.a. besked om nye  tiltag, og hvis der er ændringer af åbningstiden i galleriet. Klik her

Hjertelig velkommen !